Verhuizen!

Het afgelopen half jaar hebben we het lekker druk gehad. Met een hoop veranderingen die staan te gebeuren.

schedule 28 mei 2015
bookmark_border Over ons
create

Het afgelopen half jaar hebben we het lekker druk gehad. Met een hoop veranderingen die staan te gebeuren. In maart 2015 hebben we de sleutel gekregen voor ons nieuwe huis. Ook hebben we ons huis te koop gezet. Deze is dan nog niet verkocht, maar we hopen dat dit binnenkort gebeurd.

In de tussentijd zijn B en A jarig geweest en zijn ze alweer een jaartje ouder. Ze hebben beide leuke feestjes gehad. B. heeft een klimfeest gehad. We zijn toen naar klimbos Abel geweest, hebben met tuigjes in de bomen gehangen. Dit was erg leuk en zeer gezellig.

Met het feestje van A kwamen er vier klasgenoten bij ons in huis slapen, een slaapfeestje. Het was lachen gieren brullen. Een kussengevecht stond natuurlijk te gebeuren.

De jongens hebben een hoop pret gehad en ik ben vooral blij dat die drukke periode weer voorbij is. 🙂

De aannemer is in de tussentijd druk bezig met ons nieuwe huis. De woning wordt uitgebouwd, zodat we een woonkamer hebben waar grote pubers zouden kunnen vertoeven. Ondertussen kijken Jonathan en ik verder, war voor bank willen wij? Hoe moet de keuken eruit komen te zien? Wat willen we op de vloeren? Van de ene winkel, naar de andere winkel en dan niets kunnen vinden en het gevoel hebben dat je je tijd verdoet.

Maar nu hebben we dan eindelijk alles kunnen vinden. Op mijn verjaardag, wordt de keuken geplaatst.

Echt een aanrader om je keuken in Duitsland te halen, scheelt echt bergen geld!

Als de keuken wordt geplaatst, begin juni, beginnen wij met klussen. De aannemer heeft het grootste gedeelte al gedaan, maar wij gaan zelf de muren verven. Wij hopen dat alles klaar is voor 22 juni, want 22 juni is onze verhuisdag en de dagen erna, wordt dan natuurlijk flink uitpakken, inrichten en het zo maken dat je je thuis voelt.

Je kunt je voorstellen dat het flink wat energie kost, maar alle nieuwe dingetjes uitkiezen is ook ontzettend leuk en geeft ook wel weer energie.

Als we verhuisd zijn geven we een house warming, dat lijkt ons leuk. Het nieuwe huis lekker showen. Hapje, drankje, gezelligheid, altijd goed!