Herfstvakantie 2020

Herfstvakantie in coronatijd

schedule 26 okt 2020
bookmark_border Vakantie
create

We gaan weer naar school, maar vorige week hadden we een gezellige vakantie!! Wat hebben we allemaal gedaan in de vakantie? We zijn wezen logeren, wezen spelen, naar de film geweest en we hebben lekker uitgewaaid op het strand. We zitten nog diep in coronatijd, maar ook dan kun je nog leuke dingen doen, al is het dan wat aangepast.
Bijna iedereen was in het gezinshuis op één na, M was de hele vakantieweek lekker bij haar ouders. En de rest van ons heeft heerlijk genoten.
A heeft nog gelogeerd bij AS van dinsdag tot vrijdag, D heeft een dagje bij Joy geknutseld en gespeeld en wij hadden BP als logé bij ons in het gezinshuis. Een drukke, maar gezellige boel.
Annemarie is met de dames naar de film geweest; 100 % wolf. Dat was een hele belevenis, zeker als je nog nooit naar de bios bent geweest.

Als alle kleintjes op bed lagen, met elkaar filmpjes kijken, die de kleintjes niet mogen zien. 
Ook opa en oma konden ons niet missen en kwamen ook even voorbij, lekker knuffelen.   Het was jammer genoeg wel een druilige week, maar toen het eenmaal droog was, hebben we lekker uitgewaaid op het strand en een patatje gegeten. Precies op tijd zaten we weer in de bus, het kwam met bakken uit de hemel!! Nu weer tijd voor de normale gang van zaken, weer naar school, stages en ritme..